top of page
Search
  • Rocking Undies

Mis on kuupesu ning kuidas seda kasutada?

Võib olla oled kuupesuga juba hästi tuttav, ehk oled isegi kaalunud selle soetamist? Võib olla aga kahtled veel ning tahaksid veidi rohkem teada? Mis see kuupesu siis ikkagi on ning kas ja kuidas see päriselt toimib - alustame algusest ning räägime kõigest lähemalt.



Mis on kuupesu?


Kuupesu on loodud soovist asendada ühekordsed hügieenitarvikud võimalikult looduslähedase alternatiiviga, mis oleks ühtlasi nii mugav, kena ja naiselik kui ka loodust, raha ning tervist säästev. Rocking Undies lekkekindel menstruatsioonipesu ehk kuupesu on valmistatud allergiavabast ning antibakteriaalsest väga hea imavusega pehmest bambuskangast. Bambuskangas aitab hoida nahka kuivana, imades niiskust ca 3 korda paremini kui puuvill ning reguleerides kehatemperatuuri - suvel jahutab ning talvel külmaga annab sooja juurde. Bambusest valmistatud tekstiilid ei ärrita nahka ning on 100% biolagunevad ega sisalda keemilisi ühendeid ega plastikut.


Kuidas kuupesu kasutada?


Kuupesu on mõeldud kasutamiseks nii menstruatsiooni ajal kui ka uriinipidamatuse korral. Pesu pakub suurepärast kaitset lekete eest. Üks pesupaar sobib kandmiseks kuni 12 tundi ning tuleks seejärel välja vahetada. Seepärast tasub kindlasti varuda endale kindluse mõttes mitu paari, et sel ajal, kui ühed on pesus, teised jalga panna saaksid. Pesu sobib kasutamiseks nii lisakaitsena kui ka asendamaks ühekordseid hügieenisidemeid.


Thong, Hipster või Bikini - milline mudel valida?


Meie tootevalikusse kuulub tegelikult lausa nelja erineva lõikega pesu - lekkekindlad ja hästi imavad thongid, suure imavusega külgedelt avatavad aluspüksid, mugavad pitsist äärega Hipsterid ning rasedusaegne ja sünnitusjärgne imav aluspesu.


Thongid - ideaalsed kasutamiseks vähese voolusega päevadel või põiepidamatuse korral, imades kuni 2 tampoonitäit.


Külgedelt avatavad püksikud - suure imavusega pesu, mida on tänu külgedel olevatele klõpsudele väga mugav vahetada. Suurepärane kaitse nii vererohkete päevade kui ka põiepidamatuse korral.

Külgedelt avatav mudel, imab kuni 3 tampoonitäit.


Mugavad pitsist äärega Hipsterid - Hipsterid on ideaalseks kaaslaseks vererohketel päevadel, pakkudes turvalist ja kindlat kaitset ning imades kuni 4 tampoonitäit. Hipsterid muudab eriti naiselikuks pitsist äär.


Rasedusaegne - sünnitusjärgne imav pesu - sobib ideaalselt kasutamiseks nii raseduse ajal kui ka peale seda. Pesu äär on valmistatud pehmest ja õmblusteta bambuskangast, mis ei hõõru vastu nahka, sobides hästi ka keisrilõike järgseks kasutamiseks.


Kõik kuupesu mudelid on saadaval kuues suuruses hipsterid XS-XXL ja kuues suuruses bikini/thong XS-XL. Kuupesu on jalas mugav ja naiseli, pakkudes kindlat ning turvalist kaitset lekete eest.





Kuidas hooldada?


Pesu hooldamine on imelihtne ega nõua erilist pingutust. Oluline on pesu peale kasutamist voolava vee all loputada ning seejärel võib selle koos teiste, soovitatavalt tumedate riietega pesumasinas kuni 40-kraadises vees ilma pehmendi ja valgendita puhtaks pesta. Seejärel tuleb pesu lihtsalt õhu kätte kuivama riputada ja ongi kõik. Täpselt nii lihtne kogu hooldusprotsess välja näeb. Õiges ja korrapärases hooldus peitub pesu pikaealisuse võti!


6,080 views
bottom of page