top of page
Search
  • Rocking Undies

Kas ir menstruālā apakšveļa un kā to lietot?

Varbūt tu jau esi iepazinies ar menstruālo apakšveļu vai esi pat apsvēris tādas iegādi? Bet jūs joprojām varat šaubīties un vēlaties uzzināt vairāk? Kas ir šī apakšveļa menstruācijām un vai un kā tā īsti darbojas - sāksim no sākuma un par visu runāsim sīkāk.



Kas ir menstruālā apakšveļa?


Menstruālā veļa ir radīta no vēlmes nomainīt vienreizējās lietošanas higiēnas preces pret alternatīvu, kas ir maksimāli pietuvināta dabai, kas būtu arī ērta, jauka un sievišķīga, kā arī saudzējot dabu, naudu un veselību. Rocking Undies necaurlaidīga menstruālā apakšveļa ir izgatavota no alerģijām brīva un antibakteriāla mīksta bambusa auduma ar ļoti labu uzsūkšanas spēju. Bambusa audums palīdz saglabāt ādu sausu, uzsūcot mitrumu apmēram 3 reizes labāk nekā kokvilna un regulējot ķermeņa temperatūru - vasarā tas atvēsina un ziemā pievieno siltumu. Tekstilizstrādājumi no bambusa nekairina ādu un ir 100% bioloģiski noārdāmi un nesatur ķīmiskus savienojumus vai plastmasu.


Kā lietot menstruālo apakšveļu?


Menstruālā apakšveļa ir paredzēta lietošanai gan menstruāciju, gan urīna nesaturēšanas laikā. Veļa nodrošina lielisku aizsardzību pret noplūdēm. Vienu mazgāšanas līdzekļu pāri var nēsāt līdz 12 stundām, un pēc tam tas ir jānomaina. Tāpēc noteikti ir vērts vairākus pārus nolikt sev, lai, kamēr vieni ir veļā, pārējie var piecelties kājās. Veļa ir piemērota lietošanai kā papildu aizsardzība, kā arī vienreizējās lietošanas higiēnas salvetes nomaiņai.


Stringi, Hipster vai Bikini – kuru modeli izvēlēties?


Mūsu produktu klāstā faktiski ir apakšveļa ar četriem dažādiem piegriezumiem – necaurlaidīgas un labi uzsūcošas siksnas, augstas uzsūkšanās spējas sāniski atveramas biksītes, ērtas šņorējamas hipsteri un absorbējoša apakšveļa grūtniecības un pēcdzemdību laikā.


Stringi - ideāli piemērotas lietošanai mazas plūsmas dienās vai urīnpūšļa nesaturēšanas gadījumā, absorbējot līdz 2 tamponiem.


Sānos atveramas biksītes - veļa ar augstu uzsūkšanas spēju, kuru ir ļoti ērti nomainīt, pateicoties klikšķiem sānos. Lieliska aizsardzība gan pret asiņainām dienām, gan pret nesaturēšanu. Sānos atverams modelis, uzsūc līdz 3 tamponiem.


Ērti mežģīņu hipsteri hipsteri ir ideāls sabiedrotais asiņainās dienās, nodrošinot drošu un drošu aizsardzību un uzsūcot līdz pat 4 tamponiem. Hipster veido īpaši sievišķīgu mežģīņu malu.


Apakšveļa grūtniecēm grūtniecības laikā – ideāli piemērota lietošanai grūtniecības laikā un pēc tās. Apakšveļas maliņa ir no mīksta un bezšuvju bambusa auduma, kas nerīvē ādu, kas piemērots lietošanai arī pēc ķeizargrieziena.


Visi apakšveļas modeļi ir pieejami sešos izmēros hipsteros 3XS-4XL un sešos bikini/siksnu izmēros XS-XL. Apakšveļa ir ērta un sievišķīga uz pēdas, piedāvājot stingru un drošu aizsardzību pret noplūdēm.





Kā uzturēt?


Veļas kopšana ir brīze un neprasa daudz pūļu. Svarīgi pēc lietošanas veļu izskalot zem tekoša ūdens un pēc tam kopā ar citām, vēlams tumšām, drēbēm izmazgāt ūdenī līdz 40 grādiem bez veļas mīkstinātāja vai balinātāja. Pēc tam vienkārši pakariet veļu gaisā, lai to izžāvētu, un viss. Tieši šādi izskatās viss apkopes process. Pareiza un regulāra apkope ir jūsu veļas ilgmūžības atslēga!


161 views
bottom of page